12 Μαΐ 2008

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ. ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ 15-16/5/2008

ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ... Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ συμμετέχουν στην πρωτοβουλία και θα είναι εκεί. Θα υπάρχει ανοικτή συζήτηση, οπότε όποιος θέλει θα μπορεί και να τοποθετηθεί. Σας καλούμε όλους να συμβάλλετε στην προσπάθεια για συνολική και υπεύθυνη αντιμετώπιση των πυρκαγιών, σε όλα τα επίπεδα.
Η πρωτοβουλία επιστημόνων για τις δασικές πυρκαγιές, σας προσκαλεί,
στις 15 και 16 Μαΐου 2008 και ώρες 10:00 -18:00 καθημερινά, στην αίθουσα συνεδρίων του Συνδέσμου Ελληνίδων Επιστημόνων, Βουλής 44Α, Αθήνα, στη διημερίδα που διοργανώνει με θέμα:
Δασικές Μεγαπυρκαγιές. Πρόληψη, καταστολή, αποκατάσταση.
Έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν επιστήμονες από το: Τμήμα Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου της Βonn, Τμήμα Αστρονομίας και Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Göttingen, Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (ESA), ΕΚΕΦΕ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», Ινστιτούτο Διαστημικών Εφαρμογών και Τηλεπισκόπησης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, “Algosystems S.A., “Geospatial Enabling Technologies”, “Environmental Perception”, WWF, ΙΘΑΠΕΑ «Αρχιπέλαγος».
Έχουν επίσης προσκληθεί να συμμετέχουν εκπρόσωποι: της Μοίρας Αεροπυρόσβεσης, της ΕΜΥ, της Πυροσβεστικής, της τοπικής και νομαρχιακής αυτοδιοίκησης, κομμάτων και πολιτικών οργανώσεων, κοινωνικών φορέων, εθελοντικών ομάδων και οργανώσεων, Τύπου και ΜΜΕ.
Το πρόγραμμα με τους ομιλητές θα αναρτηθεί τη Δευτέρα.


ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: