31 Μαΐ 2010

Η ΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

Πάνω από 100 συγκλονιστικές φωτογραφίες, από τη θηριωδία των Ισραηλινών στη Γάζα.
Η κτηνωδία των Ισραηλινών δεν έχει όρια.
Ενάμιση χρόνο μετά τον βομβαρδισμό της Γάζας, με την ανοχή των κυβερνήσεων σχεδόν όλου του κόσμου, σκότωσαν εν ψυχρώ δεκάδες εθελοντές στην αποστολή της πρωτοβουλίας: «ένα καράβι για τη Γάζα».

Η κατάληψη σε διεθνή χωρικά ύδατα πλοίων με ελληνική σημαία, (άρα ουσιαστικά, κατάληψη ελληνικού εδάφους) είναι κήρυξη πολέμου προς τη χώρα μας από το Ισραήλ.

Αρχές Ιανουαρίου του 2009, εν μέσω των αποτρόπαιων βομβαρδισμών στη Γάζα, ο κ. Γιάννης Κασελάκης, μας έστειλε πάνω από 100 φωτογραφίες από τις δολοφονικές επιχειρήσεις των ισραηλινών στα παλαιστινιακά εδάφη.

Επειδή οι φωτογραφίες ήταν σοκαριστικές και έξω από κάθε όριο ανθρώπινου πόνου, αποφασίσαμε να μην τις δημοσιεύσουμε καθώς πραγματικά οι εικόνες είναι φρικιαστικές.

Μετά και τη σημερινή όμως, άνανδρη και δολοφονική επίθεση σε πλοία που μετέφεραν εθελοντές και ανθρωπιστική βοήθεια, οι όποιοι ενδοιασμοί μας για την φρικαλεότητα που απεικονίζεται στις φωτογραφίες, κάμφθηκαν.

Αναλαμβάνουμε και την ευθύνη να τις δημοσιεύσουμε, καθώς πρέπει να δούμε όλοι μας, την αλήθεια κατάματα.

Έχει μπει ήδη προειδοποίηση περιεχομένου από εμάς, καθώς οι εικόνες σοκάρουν.
http://theslaughterinthegaza.blogspot.com/

2 σχόλια:

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

...το θέμα είναι οτι όλα αυτα γίνονται υπο την "σκέπη" και "προστασία" ολόκληρων κυβερνήσεων και απο την ανοχή όλων εμάς ...

Ντροπή μας...είδα τις εικόνες όχι όλες, και σκέφτηκα οτι αν είμουν...Θεός, θα μας κατέστρεφα όλους...θα εξαφάνιζα όλο το ανθρώπινο γένος,αφου υπάρχουν άνθρωποι που συμπεριφέρονται χειρότερα απο ζώα που δεν έχουν και λογική και αφού όλοι οι υπόλοιποι παρακολουθούν αδιάφορα και συγκαταβαίνουν με την απραξία και την αναλγησία τους..

ελληνες ενεργοι πολιτες είπε...

Πολύ σωστά σκέπτεστε.

Το ζήτημα είναι, πως αντιδρούν οι λαοί κάθε φορά σε τέτοια γεγονότα.

Γιατί πρώτα οι λαοί αντιδρούν και μετά σέρνονται πίσω τους οι κυβερνήσεις για να πάρουν θέση...

Τις καλησπέρες μας