23 Σεπ 2009

Νεότερες επίσημες πληροφορίες από τη VIVARTIA σχετικά με τις αφλατοξίνες

Το Νοέμβριο του 2008 είχαμε αναρτήσει ένα άρθρο του Γιάννη του Μπακόπουλου από το zougla.gr, σχετικά με τις αφλατοξίνες στο γάλα, και τους προβληματισμούς που υπήρχαν, με διάφορες επιστολές, αλλά και με το τι είναι αλήθεια και τι όχι.

Ο ίδιος, ο Γιάννης κάποια στιγμή γράφει ότι: "Προσωπικά, δεν βγάζω άκρη για την υπόθεση. Με την έννοια αυτή, βρίσκω απόλυτα ουσιαστική και αν θέλετε, λυτρωτική της αγωνίας των καταναλωτών, τη σχετική αναφορά των μελών του ΝΕΟΥ ΙΝΚΑ ώστε η δικαιοσύνη να ασχοληθεί με την υπόθεση, όπως έπρεπε να έχει κάνει από την αρχή".

Λίγους μήνες μετά η vivartia, με άκομψο τρόπο απάντησε, στο blog. Η απάντησή μας ήταν σκληρή, και άμεσα στέλεχος της εταιρείας επικοινώνησε μαζί μας, και λύθηκε η όποια αντιπαράθεση, τουλάχιστον σε αυτό που θεωρήσαμε εμείς, ως απειλητική συμπεριφορά.

Εδώ μπορείτε να δείτε το άρθρο και τα σχόλια: http://ellines-energoi-polites.blogspot.com/2008/11/blog-post_2016.html

Σήμερα μας ήρθε ένα e-mail - απάντηση της vivartia για το θέμα με νεότερες επίσημες πληροφορίες. Το παραθέτουμε αυτούσιο:

Αγαπητέ admin του http://ellines-energoi-polites.blogspot.com,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας που είχαμε σχετικά με τις φήμες για την ποιότητα του φρέσκου γάλακτος Δέλτα σας ενημερώνω για την ύπαρξη ενός νέου online Social Media Release της Vivartia που περιέχει νεότερες επίσημες πληροφορίες για τις εξελίξεις γύρω από το θέμα.

Το URL για το Social Media Release είναι το: http://cli.gs/E5ud4t

Τα social bookmarks στο κάτω μέρος της σελίδας θα σας διευκολύνουν σε περίπτωση που θέλετε να μοιραστείτε την πληροφόρηση. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση.

Εκ μέρους της Vivartia

Με εκτίμηση,
Νίκος Διονυσόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια: