30 Οκτ 2009

Το Σάββατο ανακυκλώνουμε


Την πρώτη δράση διοργανώνει ο ΣΚΑΪ το Σάββατο, στο πλαίσιο της μεγάλης εκστρατείας ενημέρωσης που έχει ξεκινήσει για την ανακύκλωση.

Ο ΣΚΑΪ καλεί όλους τους φίλους του οι οποίοι έχουν ηλεκτρονικές συσκευές για ανακύκλωση να τις φέρουν στον προαύλιο χώρο του Μπάντμιντον στο Άλσος Στρατού στο Γουδή από τις 8 το πρωί μέχρι και τη 1 το μεσημέρι.
Η εκδήλωση θα καλυφθεί με έκτακτη εκπομπή από το ραδιόφωνο και την ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ από τις 11 το πρωί με 1 το μεσημέρι.

Ηλεκτρονικό εξοπλισμό μπορούν να φέρουν και επιχειρήσεις, οι οποίες θα λάβουν πιστοποιητικό παράδοσης απο την Εταιρία Ανανακύκλωσης Συσκευών ΑΕ.

Στην περιοχή θα βρίσκεται κοντέινερ της Εταιρείας Ανακύκλωσης Συσκευών το οποίο θα δέχεται τις ανακυκλώσιμες συσκευές σας. Μπορείτε να ανακυκλώσετε όλα τα μέρη των computers σας, εκτυπωτές, μελάνια, κινητά, scanner, πολυμηχανήματα, φορτιστές, αξεσουάρ ηλεκτρονικών υπολογιστών (δισκέτες-dvd players- σκληροί δίσκοι κ.α). Απαραίτητη προϋπόθεση οι συσκευές να μην είναι αλλοιωμένες, σπασμένες ή κατεστραμμένες.

Όλοι εσείς που θα φέρετε τις συσκευές σας για ανακύκλωση θα πρέπει να εγγραφείτε επιτόπου στον κατάλογο που θα τηρεί ο ΣΚΑΪ μαζί με την Εταιρεία Ανακύκλωσης Συσκευών.

Έτσι αυτόματα θέτετε υποψηφιότητα για να κερδίσετε ένα laptop τελευταίας τεχνολογίας. Στη 1 παρά πέντε το μεσημέρι θα γίνει η κλήρωση και ένας από εσάς θα κερδίσει το laptop. Η κλήρωση επίσης θα μεταδοθεί από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν ερωτήσεις και καταγγελίες στο τηλέφωνο 210.48.00.101 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.skai.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: