5 Νοε 2009

Η Μαργαρίτας Καραβασίλη στη θέση της Ειδικής Γραμματέα Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Μια πολύ σημαντική επιλογή που γέμισε χαμόγελα όλους όσους έχουν κατά καιρούς δώσει αντίξοες μάχες με τις απανταχού επιχειρήσεις στην επικράτεια που ρυπαίνουν, καταστρέφουν και παντοιοτρόπως δεν παθαίνουν τίποτε.

Μια σημαντική επιλογή για όλους εκείνους που δίνουν τη μάχη καθημερινά στον Ασωπό, στη Μεσσαπία, με κίνδυνο ακόμη και της σωματικής τους ακεραιότητας.

Είναι μια επιλογή που σίγουρα θα κριθεί από τα αποτελέσματα, αλλά μην ξεχνάτε ότι η κ. Καραβασίλη είναι ο άνθρωπος που ως επιθεωρήτρια περιβάλλοντος δημοσιοποίησε με στοιχεία τη ρύπανση με εξασθενές χρώμιο των υδάτων του Ασωπού και που βέβαια, όχι μόνο απομακρύνθηκε από την υπηρεσία της από τον ίδιο τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ τότε, ενώ μηνύθηκε και για συκοφαντική δυσφήμιση γιατί απλά έλεγα την αλήθεια σχετικά με τη ρύπανση στον Ασωπό.

Διαβάστε εδώ μια συνέντευξή της, στο http://asopossos.wordpress.com/ που δόθηκε, στις 24/10/09 με αφορμή την υποψηφιότητα που είχε θέση η κυρία Καραβασίλη για την ειδική γραμματεία.
Δείτε εδώ το blog της, με τίτλο «Μη μαδάτε τη Μαργαρίτα», τις απόψεις της και το βιογραφικό της http://oikomargarita.blogspot.com/

Η κυρία Καραβασίλη ήταν στις τελευταίες εκλογές υποψήφια Βουλευτής με τους Οικολόγους Πράσινους στη Β’ Αθηνών.

Και τα πιο κάτω είναι συνοπτικά οι δεσμεύσεις της: «Αγωνίζομαι και θα αγωνίζομαι για την προώθηση μιας αειφόρου ανάπτυξης , στο πλαίσιο μιας ιδεολογικής αντίληψης που βασίζεται στις αρχές της Αριστεράς και της Οικολογίας, όπου η προστασία του περιβάλλοντος θα αποτελεί βασικό μοχλό της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης...
Η φωτογραφία είναι από το AsoposSOS.




Δεν υπάρχουν σχόλια: