14 Απρ 2008

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΚΙΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΟΥ TAE-KWON-DO.
ο Κώστας Γκόλτσιος,
ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης,

ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ: «Κεραυνοί» Νικολαΐδη κατά του ντόπινγκ
Κυριακή, 13.04.08
Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, πρωταθλητής Ευρώπης εδώ και λίγες ώρες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον City FM.
«Τα πράγματα είναι καθαρά εδώ που βρισκόμαστε. Δεν μπορεί ένας πατέρας και μια μητέρα να μας σπρώξουν στον αθλητισμό και να γνωρίζει ότι υπάρχουν όλα αυτά τα προβλήματα τα οποία εμφανίζονται να υπάρχουν τον τελευταίο καιρό», επισήμανε ο «αργυρός» Ολυμπιονίκης της Αθήνας.
Βέβαια ο Νικολαΐδης παραδέχθηκε ότι υπάρχουν πάντοτε εξαιρέσεις δηλ. αθλητές που κάνουν χρήση απαγορευμένων ουσιών.
«Εμείς θα θέλουμε πάλι την κοινή γνώμη του κόσμου να επιστρέψει προς τα εμάς τους αθλητές γιατί για κάποια παραδείγματα ή για κάποια παραστρατήματα κάποιων αθλητών.
Δεν νομίζω ότι ευθύνεται ολόκληρος ο αθλητισμός και ιδιαίτερα ο ερασιτεχνικός, όπως είμαστε εμείς στο κάτω κάτω. Αυτό που μας υπήρχε πάντα σαν μεγαλύτερη ανταμοιβή στις προσπάθειες και στην κούραση μας ήταν η αγάπη του κόσμου και νομίζω ότι είναι ότι χειρότερο για εμάς να χαθεί και η αγάπη και η εμπιστοσύνη».
Κατέληξε λέγοντας «ο ελληνικός αθλητισμός είναι εδώ θα συνεχίσει να είναι εδώ. Θα υπάρχουν πολλές επιτυχίες στο μέλλον, θα το δείτε και από αθλήματα που έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι καθαρά όπως το άθλημα μας αλλά και από νέα αθλήματα τα οποία θα δείξουν ότι ο αθλητισμός ο ελληνικός αναπτύσσεται συνεχώς και φτάνει σε μεγάλες επιτυχίες».

...Ο αδερφός του πρωταθλητή Ευρώπης στα +84 κιλά, Ανέστης Νικολαΐδης, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 72 κιλά, το τρίτο για τα ελληνικά χρώματα στη διοργάνωση μετά το χρυσό του Κώστα Γκόλτσιου στα -84 κιλά.

Διαβάζοντας το πιο πάνω απόσπασμα μας γεννήθηκαν κάποιες σκέψεις...
ΚΑΙ ΟΜΩΣ,
Πέρασε στα ψιλά η είδηση ότι ένας Έλληνας αθλητής, με σταθερή απόδοση,
πρωταγωνιστικό ρόλο και πάντα μέσα στα μετάλλια τα τελευταία χρόνια, είναι πρωταθλητής Ευρώπης.
Αν έβριζε, αν είχε καταγγείλει τα πάντα χωρίς αποδείξεις, αν είχε άποψη για όλα, αν ήταν ντοπαρισμένος, αν, αν... θα ήταν πρώτη ''μούρη'' στα ΜΜΕ, όχι μόνο σήμερα και χθες αλλά, για πολύ καιρό...
Για όσους δεν θυμούνται, είναι ο αθλητής που πριν μερικά χρόνια είχε σπάσει το πόδι του σε αγώνα, και η εικόνα είχε κάνει το γύρο της Ελλάδας,
ενώ στην Ολυμπιάδα, όταν το πλήθος ξεσηκώθηκε εναντίον του αντιπάλου του, θεωρώντας ότι τον κέρδισε παραβαίνοντας τους κανόνες, άλλωστε τους κανόνες του TAE-KWON-DO τους γνωρίζουν οι Έλληνες από μικρά παιδιά, ο Νικολαϊδης πήγε και αγκάλιασε τον αντίπαλό του, και πρώτος τον ανακύρηξε νικητή.
Ευχόμαστε σε αυτό το παλικάρι τα καλύτερα, καθώς χαρακτήρες τέτοιοι σπανίζουν.
Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά...
Υ.Γ. Του Ανέστη Νικολαϊδη δεν μπορέσαμε να βρούμε φωτογραφία,
υποθέτουμε ότι αν πούλαγε φραπελιά θα ήταν εύκολο να βρούμε μια φωτογραφία του...

3 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

Δεν ειναι εξοργιστικο ομως; Μονο η κακια, η παραπληροφορηση, το αρνητικο πουλανε; Και τελικα τι σοϊ λαος ειμαστε εμεις, που μονο αυτα μας ενδιαφερουν;

Βάσσια είπε...

Είναι όντως αξιέπαινα τα αδέλφια.
:-)

Και επίσης στην κολύμβηση πήγαμε καλά, για τα δεδομένα μας.

Καλή εβδομάδα
:-)

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ είπε...

BUTTERFLY
Δυστυχώς πουλάει περισσότερο το αρνητικό από το θετικό...
Vassia
σε πολλά πάμε καλά αλλά και σε άλλα τόσα χάλια!!!

Καλησπέρες πολλές!!!