18 Φεβ 2008

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ!!!

Οι Έλληνες Ενεργοί Πολίτες σας προσκαλούν, την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα19:00, στην αίθουσα του ΚΥΒΕ Εθνάρχου Μακαρίου 1 και Κηφισού στο Περιστέρι, στην ημερίδα που διοργανώνουν με θέμα: CO2 - ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Αλλάζουμε συνήθειες-ζούμε καλύτερα. Θα μιλήσουν: Μητσοτάκης Κυριάκος. Βουλευτής Ν.Δ. Πρόεδρος της μόνιμης επιτροπής προστασίας του περιβάλλοντος της Βουλής. Κουβέλης Σπύρος. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ. Μέλος της μόνιμης επιτροπής προστασίας του περιβάλλοντος της Βουλής. Ψαριανός Γρηγόρης. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ. Ραδιοφωνικός παραγωγός. Αράπογλου Δήμητρα. Βουλευτής ΛΑΟΣ. Μέλος της Ένωσης Κωφών Ελλάδος. Χριστοφιλίδου Κατερίνα. Δημοσιογράφος σταθμού ΣΚΑΪ. Διομήδης Στάθης. Συντονιστής εθελοντικής ομάδας Έλληνες Ενεργοί Πολίτες Χαιρετισμό θα απευθύνει μέλος της διαδικτυακής ομάδας oikologio.gr. Την συζήτηση θα συντονίσει ο Β. Γιακουμής, δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 και του ΠΑΡΟΝ. Θα προβληθούν αποσπάσματα από το βραβευμένο με Όσκαρ ντοκιμαντέρ «μια ενοχλητική αλήθεια» με θέμα τις καταστροφικές συνέπειες της έκλυσης CO2 στο περιβάλλον, του Αλ Γκορ, που τιμήθηκε φέτος με βραβείο Νόμπελ Ειρήνης. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους παρευρισκόμενους. Θα μοιραστούν έντυπα με πληροφορίες και απλές συμβουλές για τον τρόπο προστασίας του περιβάλλοντος. Επίσης θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας από τις πρωτοβουλίες μας. Τηλ. Επικοινωνίας: 210 57 22 034 – 697 22 59 600 – 69 77 221 775. e-mail: ellinesenergoipolites(papaki)gmail.com

5 σχόλια:

Γεφυριστές είπε...

Καλορίζικοι. Κάθε δράση για το περιβάλλον είναι καλοδεχούμενη και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ημερίδα σας. Ωστόσο δεν σας κρύβουμε ότι εμείς δεν μπορούμε να συγχωρέσουμε τον Αλ Γκορ για τους βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία. Εκτός κι αν έβγαινε δημόσια με ντοκιμαντέρ και μιλούσε για το έγκλημά του. Τότε ίσως το ξανασκεφτόμασταν. Καλή αρχή.

ελληνες ενεργοι πολιτες είπε...

ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια και τις ευχές σας.
Σίγουρα δεν υιοθετούμε ούτε τις πράξεις του ως Αντιπροέδρου, ούτε ξέρουμε τους πραγματικούς του στόχους, με την ενασχόλησή του με τα του περιβάλλοντος. Είναι όμως ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ που έχει πάρα πολλά στοιχεία και για αυτό το χρησιμοποιούμε. Κρατάμε αυτό και μόνο.Δεν νομίζω να συγχωρεί κανείς τα όσα έχει κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία, στα τοπικά επιμέρους μέτωπα προστασίας της φύσης, καθώς και στο σύνολο αυτής, του πλανήτη.

Εύχομαι να γίνει πράξη το συν Αθηνά και χείρα κείνη.

Ελπίζω να υπάρχει πληθώρα Ελλήνων Ενεργών ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ με συμμετοχή, και δημιουργική φαντασία, για την επίτευξη των στόχων του κινήματος.

http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2007/08/blogger-gr.html#links
http://diaploki-diafthora.blogspot.com/
https://www.blogger.com/comment.g?blogID=31249303&postID=7747574696669510411

Γεφυριστές είπε...

Χαιρόμαστε για την άποψή σας. Εμείς πάντως του έχουμε κάνει και αφιέρωμα του Γκορ με τίτλο "Ουράνιον το αποικιακόν". Απ΄ όσα καταλάβαμε είστε και σεις από την Άγρια Δύση ή από την πέρα του Κηφισού περιοχή έτσι; Καλή επιτυχία και πάλι

ελληνες ενεργοι πολιτες είπε...

συγνώμμη για την αργοπορία τις απάντησης.
δικαιόπολης ευχαριστούμε για τις ευχές. θέλει δουλειά πολύ από όλους μας.
αλέκα-κώστα
είμαστε Δυτικά σίγουρα, Περιστέρι συγκεκριμένα.