5 Ιουν 2009

ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ... ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!!!


Μια πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία παίρνει ο ΣΚΑΪ το Σάββατο 6 Ιουνίου 2009, με τίτλο:
"Παίρνουμε την καθαριότητα στα χέρια μας"
Μια πρωτοβουλία στην οποία θα πρέπει να συμμετέχουμε και να στηρίξουμε, για να δώσουμε το σύνθημα ότι και υπάρχουμε και δρούμε.
http://www.skai.gr/articles/news/environment
"Παίρνουμε την καθαριότητα στα χέρια μας"
Το Σάββατο 6 Ιουνίου, από τις 9 το πρωί καθαρίζοθυμε την Αττική από τα σκουπίδια... (Διαβάστε περισσότερα)


Το Σάββατο από τις 9 το πρωί ο ΣΚΑΪ καλεί δήμους, φορείς, κινήσεις πολιτών και κατοίκους να καθαρίσουν διαζώματα, παρτέρια, πλατείες και τμήματα σε περιαστικά δάση, από σκουπίδια και ξερά χόρτα.

Η κίνηση αυτή πέρα από την προστασία του Περιβάλλοντος συμβάλλει και στην προστασία από πυρκαγιές, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Παρακινούμε δημάρχους, περιβαλλοντικούς συλλόγους, φορείς, μαθητές, ενεργούς πολίτες, παρέες, οικογένειες, εταιρίες, να οργανωθούν σε μικρές ή μεγάλες ομάδες και να καλούν στο τηλεφωνικό κέντρο του ΣΚΑΪ 210-4800170-4 και να δηλώνουν ποιοι είναι και πού θα οργανώσουν την δράση τους.
Στην εκστρατεία του ΣΚΑΪ συμμετέχουν μεμονωμένοι πολίτες.

Η εκστρατεία του ΣΚΑΪ, προκάλεσε την αντίδραση του ΥΠΕΧΩΔΕ που εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία, η καθυστέρηση στον καθαρισμό και τη συντήρηση έργων πρασίνου αποδίδεται στις προσφυγές εργολάβων.

Υποστηρίζει ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες στην Λεωφόρο Αθηνών και στη Βάρης- Κορωπίου και την Παρασκευή θα ξεκινήσουν οι εργασίες στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην Ποσειδώνος, στη Μεσογείων και στην Κηφισίας.

Όσοι από τους ενδιαφερόμενους επιθυμούν να προμηθευτούν σακούλες, γάντια και μπουκαλάκια με νερό μπορούν να επικοινωνούν με το 210-4857462 από σήμερα έως την Παρασκευή από τις 10.00-18.00.


Δεν υπάρχουν σχόλια: