31 Δεκ 2008

ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ 2009???

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ 2007...

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ 2008...

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ...

ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ 2009???

3 σχόλια:

Panagiotis Peteinatos είπε...

Παιδιά συμφωνώ με όλα όσα λέτε. Ένα μόνο με τρομάζει, ότι οι ενεργοί πολίτες βρισκόμαστε χώρια, ανά πεντάδες, ανά δεκάδες κλπ είμαστε χώρια!!! Είμαστε χωρισμένοι άλλοι σε κόμματα, άλλοι έξω από τα κόμματα ενώ ζητούμε στην ουσία τα ίδια πράγματα αλλά οχι μαζί, όχι ως μια ενωμένη δυνατή φωνή. Άλλοι εμπιστεύονται τον Καραμανλή, άλλοι τον Παπανδρέου, άλλοι τον Αλαβάνο, τον Τσίπρα, την Παπαρίγα, τον Καρατζαφέρη κλπ και άλλοι κανέναν. Όμως ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ και να βγει πρωθυπουργός η πλειοψηφία >50% δεν θα εμπιστεύεται την Κυβέρνηση και κατά την γνώμη μου καλώς θα κάνει.

Χρειαζόμαστε θεσμικές αλλαγές ώστε να μην χρειάζεται να εμπιστευόμαστε κανένα. Νέους θεσμούς που να εξασφαλίζουν καθημερινή συμμετοχή στα κοινά όλων των ενεργών πολιτών(!). Χρειάζονται νέοι κανόνες λογοδοσίας για όλους τους αιρετούς άρχοντες και σε ΟΛΕΣ τις επιτροπές που παίρνουν κάθε είδους αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ είπε...

Θα συμφωνήσουμε στη βασική σου σκέψη.
Όμως τι προτείνεις ώστε να ομογενοποιηθεί όλο αυτό;;;

Panagiotis Peteinatos είπε...

Είναι ο γόρδιος δεσμός που πρέπει να λύσουμε. Δεν γνωρίζω την απάντηση αλλά την αναζητώ. Ως προς το διαδίκτυο αναζητώ τη μορφή ενός κοινωνικού δικτύου που θα μπορούμε άμεσα να καταλήγουμε στις ιδέες που η πλειοψηφία των χρηστών συμφωνεί. Δεν ξέρω πως ακριβώς θα γίνει αυτό, αλλά κάπως έτσι φαντάζομαι την αρχή της διαδικτυακής "επανάστασης".